Lite tips och trix om mobilt bredband!

Mobilt Bredband fungerar väldigt bra inom stockholm, och förmodligen i andra städer med. Men när jag kommer utanför huvudstaden så kan jag snabbt få problem. Jag som är datornörd förstår i och för sig inte varför jag ska utanför staden, men det händer när man måste häsla på släktingar och göra annan skit.  USCH!

4G fungerar ju ännu sämre utanför centrum. Det känns som ju längre ifrån stan man kommer, ju sämre blir det. Men om vi bortser från det så är Mobilt Bredand riktigt nice när det är väl fungerar.

Hemsidan Mobilt Bredband har rätt bra information och massa länkar till täckningskarta. Ska jag ut ur vår lya så är jag inte sen att ta en titt där för att säkra mig om att jag inte är Internetlös. Internetlös kan morsan glömma!!! Jag låter kanske lite kaxig, men det blev ingen camping i Lysekil detta året för jag vägrade fan. 2 veckor utan 4G och WoW kan hon glömma. När väl lyskekil får mobilt bredband med 4G så kan jag börja campa igen :) Mer än vad jag gör i CS i alla fall - hahaha.

Bortskämd säger vissa att jag är - visst det kanske jag är - men det var inte jag som gav mobilt bredband till mig själv...

Morsan snckar om att byta mitt abonnemang till Tele2 - för att det skulle vara billigare. Ärligt talat vet jag fan inte om det är bättre eller sämre - men vågar man chansa lixom???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0