3G-Bredband vs 4G-Bredband

Duellen mellan mobilt bredband som inte är rättvis alls. 4G-Bredband vinner utan problem och sjukt nice.

Det enda som är lite dåligt med 4G är att det är nytt och har inte så bra täckning som 3G då. Sen kostar det lite mer men det spelar inte mig någon roll i jalla fall.

Hastigheterna på 4G-bredbandet är så mycket bättre än 3G. Matias som är en av mina bästa polare har mobilt bredband med 3G. Och jag säger baara HAHAHAHA. Fy fan vilken skillnad det är mellan hans och mitt.

Vi provade ladda ner Ubuntu (Linux) i när jag fick mitt Internet. bara för att jämföra alltså. Han laddade ner i nästan 6mbit medan jag laddade ner i 43mbit. Det säger en hel del om hur bra mobilt bredband 4g är. 6mbit är ändå bra för att vara 3G. Ibland kan det vara 2-3 mbit bara. Riktigt uselt och glad jag är att jag har 4G.

Sen går det inte att spela på 3G. Helt värdelöst är det. Du kan läsa om varför 4G är så bra för spel. Hastigheten spelar helt klart roll på bredbandet!!!

FYI så tycker jag att ni kan skrota 3G och köpa 4G - något annat är inte lönt att ha! Mobilt Bredband 4G FTW, eller vad säger man?


Lite tips och trix om mobilt bredband!

Mobilt Bredband fungerar väldigt bra inom stockholm, och förmodligen i andra städer med. Men när jag kommer utanför huvudstaden så kan jag snabbt få problem. Jag som är datornörd förstår i och för sig inte varför jag ska utanför staden, men det händer när man måste häsla på släktingar och göra annan skit.  USCH!

4G fungerar ju ännu sämre utanför centrum. Det känns som ju längre ifrån stan man kommer, ju sämre blir det. Men om vi bortser från det så är Mobilt Bredand riktigt nice när det är väl fungerar.

Hemsidan Mobilt Bredband har rätt bra information och massa länkar till täckningskarta. Ska jag ut ur vår lya så är jag inte sen att ta en titt där för att säkra mig om att jag inte är Internetlös. Internetlös kan morsan glömma!!! Jag låter kanske lite kaxig, men det blev ingen camping i Lysekil detta året för jag vägrade fan. 2 veckor utan 4G och WoW kan hon glömma. När väl lyskekil får mobilt bredband med 4G så kan jag börja campa igen :) Mer än vad jag gör i CS i alla fall - hahaha.

Bortskämd säger vissa att jag är - visst det kanske jag är - men det var inte jag som gav mobilt bredband till mig själv...

Morsan snckar om att byta mitt abonnemang till Tele2 - för att det skulle vara billigare. Ärligt talat vet jag fan inte om det är bättre eller sämre - men vågar man chansa lixom???

Nu öppnar jag min blogg om Mobilt Bredband

Hej! Mitt namn är Niklas och går på IT-gymnasiet i Stockholm. Jag tänkte öppna denna bloggen eftersom jag anser mig kunna mycket om mobilt bredband och då speciellt 4g.

Jag vet inte riktigt vad jag skriva nu första gången som presentation men jag kan ju säga att jag var en av de första som fick mobilt bredband 4g i stockholm. Tack vare min mammas kontakt på Telia så var jag väldigt tidigt med detta. Någon mina polare var sjukt avis över när jag kunde ladda ner spel snabbt i skolan. Men någon måste ju vara först med Mobilt BRedband.

Jag surfar mycket med mitt bredband. Hemma, på skolan, på väg till skolan och på väg hem från skolan. Och så klart när vi lanar till sammans. Jag spelar ju en hel del WoW så det är inte hetl fel att kunna kolla auction house på rasterna i skolan. Hahaha ibland gör jag faktiskt det även på lektionen. men fy fan vad sur Lars blev när han såg det...

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva första gången. Kan ju avsluta och säga att Mobilt bredband är FETE NICE!!!!!!


RSS 2.0